Passa på att annonsera nu! Just nu har vi många besökare - men ganska få annonser i vår Köp & Sälj. Lägg in en annons om du har något industrirelaterat att sälja. Det är gratis att annonsera! Klicka här


Korrekta uppgifter
Använd alltid korrekta uppgifter vid annonsering. Annonsörens riktiga namn och kontaktuppgifter skall alltid uppges för trygga affärer.


Företagsregistret
Det paket du som företagskund väljer i Företagsregistret hos Industri24.se betalar du i förskott. Ett Baspaket är kostnadsfritt. Vi har ingen bindningstid och ingen uppsägningstid. Uppsägning kan ske när som helst under avtalstiden. Redan betald tidsperiod återbetalas inte.


Köp- & Säljannonser
När en annonsör lägger in en annons i Köp- & Sälj utöver vad som ingår i annonsörens Företagspaket, eller om annonsören inte redan har ett aktivt Företagspaket, kommer annonsören att debiteras för dessa annonser. Kostnaden för en annons är 0 kr exkl moms per annons och debiteras efter godkänd och publicerad annons.


Personuppgifter
Vid annonsering lagrar vi annonsörens personuppgifter i databas för att kunna administrera annonsen och när så behövs kunna kontakta annonsören. Vissa uppgifter kring en annons kommer dock också att visas för besökare för att dessa skall kunna visa intresse för en annons.


Foton
Om du väljer att ladda upp ett foto till din annons skall denna beskriva varan du vill köpa / sälja. Ett foto som ej har anknytning till annonsen innebär att hela annonsen ej kommer godkännas.


Upphovsrätt
Du är själv ansvarig för att den information du publicerar på denna webbplats. Respektera upphovsrätt och använd inte material du inte har rätt att använda.


Annonsörens ansvarstagande
Annonsören är ensamt ansvarig för annonsens innehåll, text och i förekommande fall foton. Denna webbplats ansvarar inte för den utannonserade varan och inte för annonsens innehåll.


Industri24.se ansvarstagande
Vår vision är att tillhandahålla en fungerande tjänst dygnet runt. Industri24.se tar dock inget ansvar för publicerat material, tillgänglighet eller funktion av Industri24.se. Driftavbrott och tillgänglighetsbrist av Industri24.se kommer att lösas så snart som möjligt, men vi kan inte lämna några garantier för dessa. Eventuell skada eller förlust av information som uppkommer i samband med att Industri24.se och dess tjänster ej skulle vara tillgängliga ansvaras ej för. Skulle det vara så Industri24 varit otillgänglig i mer än en timme så kompenseras ni med ytterligare ett dygn på er annons, vid påpekande till oss med hänvisning till detta, så snart Industri24 är åter online igen. Vi förbehåller oss rätten att avgöra när en annons bryter mot ovanstående regler. Om ovanstående regler ej efterföljs kommer annonsen att raderas.


Uppdatering av avtal
Detta avtal kan ändras över tid och vi ber dig att återkomma hit och läsa aktuellt avtal med regelbundenhet samt vid varje ny beställning av tjänst eller produkt från Industri24.se.

Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Processed in 0.0116 seconds
pixel