Passa på att annonsera nu! Just nu har vi många besökare - men ganska få annonser i vår Köp & Sälj. Lägg in en annons om du har något industrirelaterat att sälja. Det är gratis att annonsera! Klicka här

Teknikutbildarna anställer Fáten Nilsson, Affärsutveckling14 jan 07:00

Fáten tillträder den nya tjänsten som affärsutvecklare för Teknikutbildarnas Elektrikerskola i januari 2020. Fáten Nilsson kommer närmast från Länsstyrelsen som rådgivare inom entreprenörskap i projekt för integration och tillväxt.

Teknikutbildarna anställer Fáten Nilsson, Affärsutveckling

Teknikutbildarna har tillsatt rollen som Affärsutvecklare för Elektrikerskolan. Fáten Nilsson kommer närmast från Länsstyrelsen som rådgivare inom entreprenörskap i projekt för integration och tillväxt. Fáten tillträder den nya tjänsten i januari 2020.

-Våra medarbetare är företagets viktigaste tillgång. Att höja vår kompetens och vårt kunderbjudande är något vi ständigt arbetar med. Teknikutbildarnas fortsatta tillväxt förutsätter att vi även framöver kan fortsätta att attrahera fler kunder, elever och arbeta för nya och utökade samarbeten. Vi är otroligt glada och stolta över att Fáten valt att börja hos oss. Fáten blir en viktig tillgång och kan bidra med sina erfarenheter av tillväxt- och integrationsfrågor, säger Lennart Bölin, VD Teknikutbildarna i Norden AB

Syftet med rekryteringen av Fáten Nilsson är att kunna säkerhetsställa en strategisk utveckling av Teknikutbildarnas Elektrikerskola. Det råder stor brist på yrkesverksamma inom elektrikeryrken i synnerhet vad det gäller Industri-, Installations- och Automationselektriker, därför ser vi att en förstärkning av vår Elektrikerskola är både viktig och betydelsefull. Med Fátens bakgrund och mångåriga erfarenhet även från utbildningssidan får vi stora möjligheter att både växa och stärka vår marknadsposition, säger Lennart Bölin.

-Jag är resultatfokuserad och brinner verkligen för utveckling.Med mina entreprenörsögon känner jag en stor entusiasm inför de möjligheter och utmaningar jag nu står inför och jag ser fram emot att lära känna Teknikutbildarna som företag men även alla medarbetare och kunder, säger Fáten.

Nyheten har taggats med följande taggar
företagsnyheter

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Processed in 0.0287 seconds
pixel