Ramirent förlänger sponsoravtalet med Scandinavian Invitational11 jan 11:21

Ramirent har tecknat ett nytt avtal med Scandinavian Invitational (gamla Nordea Masters) om ett fortsatt samarbete som officiell partner för golftävlingen i Sverige. Tävlingen spelas på Hills Golf & Sports Club dagarna 22-25 augusti, och det blir återigen Ramirent i Göteborg under ledning av Mårten Norrsell, som kommer att sköta om leveranserna till evenemanget.


Ramirent förlänger sponsoravtalet med Scandinavian Invitational

Ramirent har tecknat ett nytt avtal med Scandinavian Invitational (gamla Nordea Masters) om ett fortsatt samarbete som officiell partner i ytterligare två år för golftävlingen i Sverige.

Anledningen till namnbytet på tävlingen är att Nordea inte fortsätter som huvudsponsor; det är istället European Tour som nu driver tävlingen i egen regi tillsammans med en svensk organisation, som kommer att verka tillsammans med personal från Frankrike och England.

Tävlingen på Barsebäck besöktes år 2017 av 89 000 personer, och förra året på Hills Golf & Sports
Club, sålde man slut på det begränsade antalet biljetter, vilket innebar att tävlingen besöktes av 65 000 personer.

Personerna bakom den svenska organisationen är desamma som tidigare arbetade med tävlingen och de är till vår glädje väldigt nöjda med att ha Ramirent som maskinleverantör. I år spelas tävlingen för andra året i rad på Hills

dagarna 22-25 augusti, och det blir återigen Ramirent i Göteborg under ledning av Mårten Norrsell, som kommer att sköta om leveranserna till evenemanget.Uppstartsmöte är bokat med båda dessa organisationer redan den 31 januari och vi är stolta över att få äran att bidra med vår kompetens och att få leverera vår breda maskinpark till detta evenemang.


Till alla nyheter
pixel