Knightec anställer Karin Ancker som CFO16 maj 11:00

Knightec har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling. Idag är Knightec ett av de tio största teknikkonsultföretagen i Sverige med en stark position för att fortsätta utveckla marknaden. För att lyckas behövs nya affärsmodeller och sätt att se på konsultaffären och rollen som CFO är viktigt. Karin Ancker kommer att 27 augusti 2018 tillträda som CFO.


Knightec anställer Karin Ancker som CFO

Knightec fortsätter växa med lönsamhet på sin resa mot miljardomsättning. För att lyckas utmanas både kunder och branschen med nya affärsmodeller och nya sätt att se på konsultrollen och affären. För detta har Karin Ancker rekryterats till rollen som CFO. Hon kommer närmast från samma roll på SOS Alarm, innan dess var hon på Swedavia där hon arbetat med frågor som rör ekonomi, HR och strategi.

- Karins erfarenhet av att arbeta med förändrings- och utvecklingsprogram för att utveckla verksamheter och göra dem mogna att ta nästa steg är värdefulla erfarenheter för Knightec och vår resa framåt, säger Dimitris Gioulekas, vd Knightec.

- Knightec jobbar med att förbättra människors vardag genom att förena människor och teknik. Dessutom ligger man i framkant när det gäller mångfald och innovation, vilket jag tror är en viktig framgångsfaktor för den förändring bolaget och konsultbranschen står inför. Den roliga och utmanande resa bolaget är inne i ser jag fram emot att få vara en del av, säger Karin Ancker.

Karin Ancker tillträder tjänsten den 27 augusti 2018.

Dimitris Gioulekas nås på mobil 070 569 96 88 och Karin Ancker på mobil 073 405 43 38.


Till alla nyheter
pixel