Passa på att annonsera nu! Just nu har vi många besökare - men ganska få annonser i vår Köp & Sälj. Lägg in en annons om du har något industrirelaterat att sälja. Det är gratis att annonsera! Klicka här

Framgångsrikt första år för Knightec efter samgåendet med Dewire13 jan 12:28

Ett år har gått sedan samgåendet mellan Knightec och Dewire. Första året tillsammans har gett ett fantastiskt resultat, med ett preliminärt utfall för 2019 om en organisk tillväxt på närmare 16 procent och en lönsamhet på närmare 10 procent. Den gemensamma organisationen finns på 10 orter och består av över 700 medarbetare från mer än 30 olika nationaliteter.

Framgångsrikt första år för Knightec efter samgåendet med Dewire

Ett år har gått sedan samgåendet mellan Knightec och Dewire. Första året tillsammans har gett ett fantastiskt resultat.

Det preliminära utfallet för 2019 visar på en organisk tillväxt på närmare 16 procent och en lönsamhet på närmare 10 procent. Den gemensamma organisationen finns på 10 orter och består av över 700 medarbetare från mer än 30 olika nationaliteter.

- Redan under första året har vi tagit flera nya och viktiga projektaffärer som ett resultat av samgåendet mellan Knightec och Dewire. Det är inspirerande att nu gå in i 2020 som en del av Knightec och bygga vidare på vår gemensamma förmåga och ta oss an våra kunders utmaningar, säger John Hägglund, tidigare vice CEO på Dewire och idag Business Unit Manager på Knightec.

Samgåendet grundades i en gemensam ambition och värdegrund med en stark tro på styrkan i att samarbeta och att mångfald ger innovationskraft. Tillsammans skapas en stark aktör för industrins och offentliga sektorns digitalisering och den nya generationens ICT-lösningar.

- Vi ser en tydlig förändring inom industrin där kundvärdet i allt större omfattning består av digitala tjänster som kombineras med traditionella erbjudanden inom produktutveckling. Vi vill vara med och driva förändringen inom industrin. Kunskapen inom Dewire ger oss möjligheten att åstadkomma denna förändring,säger Dimitris Gioulekas, CEO på Knightec.

- På Dewire har vi arbetat med erbjudanden inom mobila lösningar och digitalisering sedan företaget grundades för 23 år sedan. Med Knightec har vi fått en fantastisk möjlighet att vara med i den industriella revolution som nu sker inom alla branscher, flera av dem helt nya för oss inom Dewire. Ett år senare har magkänslan transformerats till utmärkta resultat. Knightec gjorde oss starkare och har på flera sätt varit nyckeln till den fina utvecklingen, säger Fredrik Arinell, tidigare CEO på Dewire, idag Senior Advisor.

Den digitala transformation som sker i samhället berör alla branscher och produktkunskaper i kombination med IT och mobila lösningar får en allt viktigare roll. Tillsammans har Knightec och Dewire idag den förmåga som krävs för att ta en produkt till en digital tjänst där värdet ligger i gränslandet mellan det gamla och det nya. Den gemensamma organisationen har specialister inom IT, digitalisering, teknik och ledarskap som möter efterfrågan på kombinerad kompetens.

Knightec blickar nu mot ett nytt år och fortsätter skapa en bättre framtid genom utveckling av människor och teknik. 

Nyheten har taggats med följande taggar
dewire

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Processed in 0.0212 seconds
pixel