Passa på att annonsera nu! Just nu har vi många besökare - men ganska få annonser i vår Köp & Sälj. Lägg in en annons om du har något industrirelaterat att sälja. Det är gratis att annonsera! Klicka här

Här nedan finner du några av de vanligast förekommande frågorna, samt svar på dessa. Kontakta oss om din fråga inte besvaras här.

Svar: Klicka först på menyalternativet 'Köp & Sälj' och sedan 'Ny annons'. Fyll i formuläret och sedan är din annons skapad.

Svar: Varje annons är synlig och sökbar i 90 dagar.

Svar: Ja, du kan lägga in annonser kostnadsfritt och sälja dina maskiner via vår Köp- & Sälj.

Svar: Ja självklart!

Svar: Klicka först på menyalternativet 'Köp & Sälj' och därefter väljer du om du vill söka annonser under 'Köpes' eller 'Säljes'. Fyll i de fält du kan i formuläret som kommer fram och klicka därefter på 'Sök'. Därefter kommer ditt sökresultat att presenteras med de annonser som matchar det du sökt efter.

Svar: Din annons kommer att vara sökbar på Google då vi eftersträvar att optimera sökbarheten för annonser i våra tjänster med hjälp av sökmotoroptimering (SEO).

Svar: När en ny annons är skapad måste först någon av våra kontrollanter godkänna annonsen. När din annons är godkänd kommer du att få ett email med information om detta och i samband med detta blir också din annons synlig i sökresultatet.

Svar: Du kan administrera dina annonser genom att logga in på ditt konto. Där kan du gå in på den av dina annonser som blivit såld och begära den raderad.

Svar: Att annonsera kostar 0 kr per annons.

Svar: Vi använder faktura som betalmetod och fakturan skickas till din emailadress. Gäller endast om din beställning innefattar några kostnader för företagspaket Brons, Silver eller Guld. OBS! Att annonsera i Köp- & Sälj kostar 0 kr.

Svar: Klicka på Logga in i menyn, där finns ett alternativ att klicka på som heter Glömt lösenord.

Svar: Skapa ett nytt konto genom att registrera dig på denna länk. Sedan är det bara att lägga in annonser efter du är färdig.
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Processed in 0.0167 seconds
pixel